Hlavní obsah

ESET představuje nové produkty pro servery na platformě Linux

Novinky, ESET

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Antivirová společnost ESET představila nová bezpečnostní řešení pro servery založené na operačním systému Linux. Produkty jsou navrženy pro ochranu poštovního serveru, internetové brány a souborového serveru. Řešení ESET Mail Security kromě nových funkcí nabízí podporu platformy pro spolupráci Novell GroupWise.

Článek

Nejnovější řada produktů pro servery s Linuxem rozšiřuje možnosti správy a řízení a přináší příjemnější pocit uživatele při jejich ovládání. „Linux se neustále vyvíjí a je jedním z nejvýznamnějších operačních systémů. Počítače s Linuxem používané jako servery dokážou zajistit vynikající výkon pro širokou škálu klíčových procesů a aplikací, které jsou vyžadovány ve firemním prostředí,“ říká Michal Jankech, ESET Product Manager. „Společnost ESET je hrdá, že rozšířila svá bezpečnostní řešení, jež získala mnohá ocenění, na platformu linuxových serverů a že tak posunula ochranu firemních prostředí na naprosto novou úroveň,“ dodává.

Nově představené produkty

Všechny tři nové produkty zajišťují nenáročnou, ale výkonnou ochranu pro servery s vysokou zátěží založené na platformě Unix. Pro všechna řešení je charakteristická proaktivní technologie ThreatSense®, která je v daném oboru dobře prověřená a detekuje všechny typy možných hrozeb.

ESET Mail Security pro Linux/BSD/Solaris - přidává podporu platformy pro spolupráci Novell GroupWise a rozšiřuje tak možný rozsah využití tohoto víceúčelového produktu.

ESET Gateway Security  pro Linux/BSD/Solaris - poskytuje jednak skvělý výkon a přesnou detekci, tak i malé zatížení systému, které je ve firemním prostředí podstatné.

ESET File Security pro Linux/BSD/Solaris – ochrání vaše data před známými i neznámými hrozbami. Výhodou je jednoduché ovládání, vysoká stabilita a efektivnosti.

Hlavní vylepšení

  • Podpora pro Novell GroupWise
  • Vylepšený modul pro detekci a odstraňování spamu
  • Plánovač s propracovanými sadami úkonů, které lze provádět
  • Podpora pro FreeBSD 8
  • Vylepšené WWWi (webové uživatelské rozhraní) s rozšířenými možnostmi konfigurace

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám