Hlavní obsah

Vyzkoušejte si bezplatně profesionální ochranu chytrého telefonu

Novinky, Jakub Lohniský (Zdroj: eset.cz)

Komerční článek - ESET, výrobce antivirových programů, uvádí beta verzi aplikace ESET Mobile Security Business Edition pro veřejné testování. Ta zaručuje uživatelům chytrých telefonů s operačním systémem Windows Mobile 6.5 či Symbian profesionální ochranu proti všem druhů počítačových hrozeb.

Článek

ESET Mobile Security ale nechrání jen proti počítačovým virům. Nabízí i funkci Anti-Theft, která vám pomůže ochránit své soukromí i v případě, že vám někdo telefon ukradne nebo ho ztratíte. Díky této nové technologii můžete na dálku například vymazat všechny fotky, videa či kontakty a zabránit tak jejich zneužití. Jiná funkce zajistí odeslání varovné SMS na vámi zvolené číslo v případě, že vám někdo vymění v telefonu SIM kartu.

ESET Mobile Security Business Edition umožňuje navíc široké možnosti vzdáleného nastavení telefonu prostřednictvím zabudované funkce ESET Remote Administrator čtvrté generace. Tím se vzdálená správa firemních telefonů usnadní. Počítačoví správci mohou z pohodlí kanceláře například upravovat bezpečnostní nastavení všech telefonů ve firmě, aktualizovat jejich antivir, provádět bezpečnostní audit zařízení a v případě potřeby je i otestovat na přítomnost virových nákaz a bezpečnostních rizik.

Zkušební beta verzi ESET Mobile Security Business Edition si můžete stáhnout na stránkách společnosti ESET (http://beta.eset.com/emsbe).

Bezpečnostní programy společnosti ESET patří celosvětově k nejvíce oceňované antivirové ochraně, která zabezpečuje počítač před internetovými útoky, škodlivými kódy, hackery a nevyžádanou poštou. Technologie ESET ThreatSense® odhalí i neznámé hrozby, které produkty konkurenčních výrobců nemusí poznat. Citlivé údaje jako hesla, čísla bankovních účtů nebo osobní kontakty se tak nedostanou do rukou počítačových zločinců.

Reklama

Výběr článků

Načítám