Hlavní obsah

ESET vykupuje firmy do bezpečí

Novinky, Zdroj: eset.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Řádně zabezpečené počítače by měly být v každé firmě samozřejmostí, IT oddělení ale nezřídka řeší otázku, pro jaký bezpečnostní software se rozhodnout. Problém je, že smlouvy na dodání bezpečnostního softwaru se uzavírají na jeden i více roků dopředu a v případě nespokojenosti smlouvu většinou nelze vypovědět předčasně. S možným řešením nyní přišel ESET.

Článek

Představme si modelovou situaci. Firma zjistí, že její stávající bezpečnostní software nepodporuje ochranu nových file serverů nebo je nespokojena s vysokými systémovými nároky antivirového řešení. V obou případech se společnost potřebuje rychle poohlédnout po novém produktu. Do vypršení platnosti smlouvy se stávajícím dodavatelem bezpečnostního řešení zbývá ovšem ještě půl roku a finanční ředitel, který dohlíží na omezený rozpočet, rozhodně nákup nového softwaru nepovolí. Stávající licence by propadla a investované peníze by přišly vniveč.

Řešení těchto situací nově nabízí společnost ESET, která spustila kampaň „ESET Výkupné“. Ta firemním zákazníkům usnadní rozhodování o přechodu k bezpečnostnímu softwaru této společnosti.

Pokud si firma koupí jeden z jejích produktů, ESET poskytne slevu ve formě prodloužení licence o dobu, po kterou ještě platí konkurenční řešení.  Nová nabídka je určena především pro malé a střední podniky. „Spousta z těchto firem se rozhodne pro určitý bezpečnostní software, po čase ale zjistí, že jim z různých důvodů nevyhovuje. Nemohou si ovšem dovolit nechat licenci propadnout, a tak čekají, až jim vyprší platnost licence a teprve poté se rozhodnou pro konkurenční řešení. Proto ESET přišel s kampaní „ESET Výkupné,“ řekl Jaroslav Fabián, Marketing Director Eset software. Akce trvá do 30. 4. 2011. Více informací o nové kampani ESETu naleznete zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám