Hlavní obsah

Výhodné balení antiviru pod stromeček

Novinky, Jakub Lohniský

KOMERČNÍ ČLÁNEK - ESET, výrobce antivirových programů, představil pro předvánoční trh balíček svých produktů určený pro domácnosti, a to za velmi výhodnou cenu. Za 1 999 Kč je možné nyní získat program ESET Smart Security (nebo ESET NOD32 Antivirus či ESET Cybersecurity pro Mac) s ním ochranu až tří počítačů před všemi zákeřnými viry, červi nebo spamem. Programy v balíčku je možné libovolně kombinovat bez ohledu na platformu. Celkem zákazník ušetří 2 751 korun.

Článek

Navíc v rámci tohoto rodinného balení ESET přídává zdarma jako bonus tři roční licence programu ESET Mobile Security pro ochranu chytrých telefonů s operačním systémem Windows Mobile a Symbian. To se může hodit, například pokud ztratíte mobil nebo vám ho někdo ukradne. Díky ESET Mobile Security je možné telefon na dálku vymazat, a zabránit tak zneužití uložených fotek, videí nebo kontaktů.

Pokud si rodinné balení koupíte do 31. 12. 2010, získáte navíc 6 měsíců zdarma. Celkem tedy za 1 999 Kč dostanete 18 měsíců antivirové ochrany na tři počítače a tři mobilní telefony.

Programy ESET Smart Security nebo ESET NOD32 Antivirus jsou kompletně v češtině a patří k neoceňovanější antivirové ochraně, která zabezpečí počítač před internetovými útoky, škodlivými kódy, hackery a nevyžádanou poštou (spam). Technologie ThreatSense® odhalí i neznámé hrozby, které produkty konkurenčních výrobců nemusí poznat. Citlivé údaje jako hesla, čísla bankovních účtů nebo kontakty se tak nedostanou do rukou počítačových zločinců.

Zakoupit výhodné rodinné balení pro ochranu až tří počítačů v domácnosti lze dvěma způsoby. Buď online na www.eset.cz nebo u nejbližšího prodejce antivirových programů ESET. Seznam prodejců je k dispozici na http://prodejci.eset.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám