Hlavní obsah

3 roky bezpečného internetu za cenu 2

Novinky, ESET

KOMERČNÍ ČLÁNEK - Běžný počítač připojený na internet bez antivirového programu je ideálním terčem pro kriminální živly. Každý den vzniká více než 200 tisíc nových virových infiltrací, které se snaží napadnout nechráněný počítač. Ať už se uživatel pohybuje pouze na Facebooku nebo si prohlíží stránky s nelegálním obsahem – všude číhá nebezpečí.

Článek

Neznámý útočník dokáže odhalit přístupové údaje, nahrát neslušné fotky na profil na Facebooku nebo obtěžovat nevyžádanou poštou, která se tváří, jako by zrovna odešla z vašeho počítače. Nebo jinak. Jste si jisti, že jste na internetu nezadali číslo své platební karty a někdo vás u toho zdálky nepozoroval? Že to nejde? Ale ano, stačí, aby byl váš počítač napadený některým, s trochou nadsázky řečeno, profesionálním virovým odposlechem. Potom se například veškeré napsané údaje, tedy stisknuté klávesy, automaticky přenáší k útočníkovi. Ten tak během chvíle dostane čísla platebních karet, heslo k e-mailové schránce nebo internetovému bankovnictví.

Jedna z největších antivirových firem na světě, slovenský ESET, nově nabízí výhodnou akci zajišťující bezstarostnou ochranu počítače na tři roky za cenu dvou. Programy ESET Smart Security nebo ESET NOD32 Antivirus jsou kompletně v češtině a patří k nejoceňovanější antivirové ochraně, která zabezpečí počítač před internetovými útoky, škodlivými kódy, hackery a nevyžádanou poštou (spam). Technologie ThreatSense® odhalí i neznámé hrozby, které produkty konkurenčních výrobců nemusí poznat. Citlivé údaje jako hesla, čísla bankovních účtů nebo kontakty se tak nedostanou do rukou počítačových zločinců.

Jak této časově omezené nabídky využít? Jednoduše. Stačí zadat www.eset.cz/3za2. Akce je platná dle podmínek zveřejněných na těchto stránkách a lze ji kombinovat se slevami pro školství, zdravotnictví, veřejnou správu a neziskové organizace! Další informace o produktech ESET naleznete na www.eset.cz.

Výběr článků

Načítám