Hlavní obsah

V Brně začaly veletrhy Invex a Digitex

BRNO

Brněnské výstaviště bude celý tento týden patřit nejnovějším trendům v oblasti počítačů a elektroniky. Na mezinárodních veletrzích informačních technologií a spotřební elektroniky Invex-Digitex se letos představí stejně jako loni kolem 600 firem, počet zahraničních vystavovatelů ale z loňských 136 stoupl na 146. O šest procent na 29 000 metrů čtverečních také narostla výstavní plocha veletrhů.

Článek

Největší letošní novinkou je dokončení restrukturalizace obou veletrhů. Invex je od letošního roku vyhrazen pouze pro profesionály, kteří nabízejí kompletní softwarová a bezpečnostní řešení pro malé a střední podniky či státní správu.

Expozice se spotřební elektronikou a zábava se definitivně přesunuly pod veletrh Digitex, který se tak oproti svému prvnímu ročníku téměř zdvojnásobil.

Kromě novinek z oblasti digitálních fotoaparátů, domácích kin a velkoplošných obrazovek letos pořadatelé v rámci veletrhu Digitex připravily do budoucna trvalou expozici Media Hall, věnující se historii, současnosti a budoucnosti českých médií. Mezi nejočekávanější události veletrhu Invex patří Fórum elektronické komunikace či konference Milníky digitální televize.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám