Hlavní obsah

Superman je zpět v počítačích firmy Alienware

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výrobce počítačů Alienware představil speciální edici notebooků s všeříkajícím názvem "Superman Returns". Zákazníci se prvních speciálně upravených kousků dočkají 17. července.

Článek

Cena přístroje začíná na 2539 dolarech. Za přibližně 60 000 korun tak Alienware nabízí notebook s 17" LCD displej s rozlišením 1440 x 900 pixelů, dvoujádrovým procesorem z dílny Intelu (Intel Core Duo T2300), 512MB operační paměti, zmínku si zaslouží průměrný 60GB pevný disk.

Za mašinku, která by byla vybavena po hardwarové stránce tím nejlepším, co pro ni Alienware nabízí, tedy dvoujádrovým čipem Intel Core Duo T2600 (2,16 GHz), 2GB RAM, 100GB HDD a DVD vypalovačkou, je nutné vytáhnout z peněženky přibližně o 1000 dolarů více.

Od 1899 dolarů je u Alienware dostupný stolní počítač vyvedený v podobném designu jako notebooky série Superman Returns. Nabídka procesorů pro tyto stroje se pohybuje od dvoujádrového Pentia D s kmitočtem 3GHz po model s taktem 3,4GHz.

Firma nabízí pro nové desktopy maximálně 2GB operační paměti, což je na "super" PC za přemrštěnou cenu žalostně málo.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám