Hlavní obsah

Microsoft představil první myš a klávesnici pro Apple Mac s vlastním logem

Společnost Microsoft se v květnu učinila krok vpravdě nevídaný. Představila polohovací zařízení určené platformě Apple Mac.

Článek

Počítače Macintosh, do jejichž útrob se již před několika měsíci dostaly procesory společnosti Intel [celá zpráva] a jejichž výrobce oficiálně sdělil, že iMacy mohou být provozovány s nainstalovaným systémem Windows [celá zpráva], dostaly závěrem května dvojici nových produktů z dílny Microsoft.

Jedná se o kombinaci bezdrátové myši a klávesnice. Set pojmenovaný jako Wireless Laser Desktop for Mac má podobné rozvržení jako standardní klávesnice pro Mac, stejné zůstaly i tlačítka pro rychlé přístup k předdefinovaným funkcím.

Komentátoři si všímají zejména toho, že QWERTY periferie pro Mac je vůbec prvním takovým výrobkem Microsoftu, který nemá klávesu s logem Windows.

Deník DailyTech připomíná, že Microsoft není jediným novodobým výrobcem periferií pro Apple Mac. Rovněž firma Razor si všimla moderních počítačů Apple a nabízí pro jejich uživatele herní set klávesnice a myši.

Set klávesnice a myši Microsoft Wireless Laser Desktop for Mac bude dostupný koncem léta za 99,95 dolarů.

Reklama

Související témata:

Související články

Windows na počítačích Apple Mac oficiálně

Společnost Apple Computer uvedla ve středu veřejnou betaverzi programu Boot Camp, který umožňuje rozjet operační systém Windows na počítačích Mac s procesory...

Výběr článků

Načítám