Hlavní obsah

HRA: Street Bike Fury - pouliční násilí v praxi

Novinky, Ondřej Pohl

Naštvaní na celý svět? A pomohlo by vám nasednout na rychlou motorku, bezohledně se projíždět po silnicích a chodnících a střílet ze samopalu do všeho okolo? Dnes máte možnost.

Článek

Začíná to situací známou z každého druhého béčkového akčního filmu - drogový obchod se z nějakého důvodu nezdaří, protože jeden z jeho aktérů by rád jak drogy, tak peníze. Logicky následuje přestřelka a hned za ní honička. A právě tady začíná naše dnešní hra.

Uháníte na rychlém motocyklu cestou necestou - to znamená nejenom po chodnících, ale i přes chodce. Takže i když je grafika nejspíš ručně kreslená a ze statického obrázku může působit i infantilně, rozhodně své ratolesti držte o kus dál. Už samotný námět je dosti zkažený a když se k němu přidá stříkající krev z rozstřílených gangsterů a nicnetušících náhodných kolemjdoucích, je to podívaná dosti nechutná.

To by ale mnohým mohlo vyhovovat. Stejně tak jako zběsilý spád hry, kdy sotva stačíte vnímat, co se na obrazovce děje a jen drtíte myš a klávesnici ve snaze zastřelit, co se dá a uchránit se přitom před poškozením.

Takže pokud vám většina ostatních her připadá příliš pomalá a nudná, pak rozhodně vyzkoušejte Street Bike Fury. Rozhodně nebudete zklamáni.

DOWNLOAD, homepage, 12.7 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: XTet - erotický Tetris

Už pořádně dlouho jsme tady neměli žádnou napodobeninu Tetrisu, protože jedna vypadá stejně jako druhá a všechny dohromady začínají nudit. Tato varianta...

Výběr článků

Načítám