Hlavní obsah

Samsung uvede nejtenčí telefon na světě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihokorejská společnost Samsung plánuje uvést v květnu na trh vůbec nejtenčí mobilní telefon na světě. Model SGH-T509 bude konkurovat přístroji Motorola RAZR a SLVR.

Článek

Samsung, který je po Nokii a Motorole třetím největším výrobcem mobilů na světě, počítá s velkým úspěchem modelu SGH-T509 především ve Spojených státech.

SGH-T509 bude designována zpočátku pouze pro zákazníky operátora T-Mobile. Přístroj nabídne dnes už nezbytný barevný displej, schopnost přehrávat videa, zastoupí také práci instant messengeru (například ICQ). Do jeho těla se vešla také bezdrátová technologie Bluetooth.

Tělo přístroje je silné pouhých 9,8 milimetrů - jeho nejbližší konkurence Motorola SLVR má tloušťku o něco větší - 11,5 milimetrů. "Nevím o nikom, kdo by měl ještě tento rok plán uvést na trh něco tak tenkého jako je náš telefon," komentoval oznámení nového produktu viceprezident Samsungu Peter Skarzynski.  

Samsung oficiálně představí svůj nový mobilní telefon tento víkend v Las Vegas na výstavě CTIA Wireless.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám