Hlavní obsah

Hlasatelky, svlékající se ve zprávách, míří do Japonska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpravodajský servis Naked News (Nahaté zprávy), tedy vysílání, při němž se moderátorky pozvolna vysvlékají, míří do Japonska. Jeho provozovatel eGalaxy Multimedia neočekává ve spojení s obsahem programu nějaké větší problémy s japonskými zákony.

Článek

Jedná se "o unikátní koncept pro japonský trh," uvedl šéf firmy Sunrise Takuja Učikava , která se specializuje na distribuci služeb prostřednictvím internetu. Právě Sunrise bude hlavním dodavatelem zpravodajského servisu Naked News uživatelům mobilního internetu.

Naked News se poprvé představil v roce 1999 v Kanadě. Dnes je dostupný prostřednictvím internetu, televize a mobilních telefonů v Severní Americe, Austrálii a Evropě.

Služba bude zpočátku přebírána z existujících trhů, avšak zprávy budou opatřeny japonskými titulky. Nahaté Japonky a později Japonci se v nich podle provozovatelů servisu objeví později také.

Zpočátku se však budou hlasatelé svlékat pouze do spodního prádla, až časem uvidíme, jak dalece můžeme japonské zákony ohnout, aniž by došlo k jejich překročení, dodal Učikava.

Japonci, alespoň podle jedné z protagonistek Naked News Lily Kwanové, přivítají novou službu s nadšením.

"Když jsme byli v Tokiu, lidé byli velmi překvapeni, když nás viděli bez podprsenek, ale vypadali šťastně a zajímali se o nás."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám