Hlavní obsah

Představení nových Windows narušil výpadek proudu

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Část města Los Angeles byla v pondělí několik hodin bez elektrického proudu. Výpadek postihl i konferenci, kde Microsoft představoval novou verzi operačního systému Windows Vista.

Článek

Konferenční sál Microsoftu se ponořil do naprosté tmy od půl jedné do dvou odpoledne místního času. V tu dobu zrovna produktový manařer Microsoftu, Greg Sulivan, předváděl schopnosti a možnosti systému Windows Vista.

"Na tyto problémy softwarové řešení nemáme - ještě ne," zavtipkoval si Sulivan. "Prokletý Linux, který pohání generátory elektřiny," přihodil jeden z pomocníků, který pomáhal při prezentaci.

Podle stanice Fox News se velká část LA ocitla bez proudu kvůli stavebním pracím ve městě, kdy náhodně došlo k přerušení elektrického vedení.

Professional Developer Conference, která oficiálně začala dnes, mají navštívit tisícovky lidí. První semináře však již začaly v pondělí. Microsoft se zde chystá také představit novou webovou strategii, s jejíž pomocí plánuje převálcovat konkurenční Google.

Společnost chce vývojářům zpřístupnit portál MSN a další navazující stránky, kdy doufá, že tak přiláká osoby, které pro něj začnou vyvíjet nové aplikace a služby. Jde o postup, který úspěšně, mezi mnoha jinými, používá i Google.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám