Hlavní obsah

On-line hry: Nejen o PG Cyber Show v Brně

Novinky, Michal Sztemon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek večer se v kině Palace Cinemas Olympia v Brně uskuteční mezistátní zápas mezi Counter-Strike reprezentacemi Česka a Slovenska. Více informací nejen o této akci, ale i o dalších zajímavostech ze světa profesionálního hraní počítačových her najdete v článku.

Článek

Zprávy z domova

  • Nejlepší český CS klan AMD Cyber Team vyzkoušel v Mezihernovém ČMSP turnaji dva nové hráče - rasana a rikiho, ale ani to mu nepomohlo k vítězství, které si odnesli borci z týmu nEophyte. Celkem se v hernách PG Cyber Café hrálo o 2500 Kč a 125 volných herních hodin.
  • 22. díl pořadu o progamingu můžete dnes v 18:40 vidět na TV stanici Galaxie-Sport. Díl se vrací k návštěvě belgického dua OdB Productions na Invexu, komentovanou hrou je tentokrát Quake. Všechny předchozí díly pořadu můžete stahovat zde.
  • 15. prosince otevírá nová herna PG Cyber Café v libereckém Babylonu. V týdnu od 15. prosince do 21. prosince je hraní i internet zde úplně zadarmo, ještě ve dnech 22. a 23. si můžete vyzkoušet hru zdarma na nových strojích LYNX, pokud přinesete leták PGCC.
  • Vedení redakce časopisu SCORE dostalo od vydavatele výpověď, údajně kvůli nedostatečné komunikaci s ním. Dnes již bývalý šéfredaktor Mikuláš Tuček působil v této funkci více než 4 roky a pomohl časopis dostat opět na výsluní. Brzy by mělo být oznámeno vedení nové, posledním číslem "staré" redakce je Vánoční číslo 131.

Zprávy ze světa

  • Velký světový turnaj o statisíce dolarů CPL Winter, jenž se odehraje během příštího víkendu v americkém Dallasu, se musí obejít bez nejlepší světový Counter-Strike tým - SK-Gaming Sweden. Podle pravidel se totiž turnaje nemůže účastnit více týmů stejného klanu a vedení SK dalo přednost divizi německé.
  • Vítězem mezinárodní ligy ve Warcraftu III se stal Team 64 AMD, když ve finále porazil klan Meet your Makers. Oba tyto týmy mají mezinárodní složení, v Team 64 AMD spolu hrají Rusové se Švédy, v Meet your Makers zase Dánové s Korejci.
  • Oficiálními hrami turnaje CPL Summer v červenci 2005 budou Counter-Strike: Source, Warcraft III a Day of Defeat. Dohromady se v těchto hrách rozdělí mezi nejlepší 200 000 dolarů, oproti turnaji v prosinci dojde k výrazné změně podporovaných her.
  • Prestižní magazín Gamespy rozjel na svých stránkách hlasování o nejlepší síťovou hru roku 2004. V nabídce jsou veškeré letošní hity - DOOM 3, Painkiller, UT 2004, Counter-Strike: Source a mnohé další, hlasování se můžete zúčastnit zde.

Obrázek ze hry Day of Defeat, která bude součástí světového turnaje CPL Summer.

Foto: www.progamers.cz

PG Cyber Show aneb hraní v kině

V průběhu letošního roku společnost ProGamers uspořádala dvě akce PG Cyber Show, ve kterých se divákům v kině Village Cinemas představili ti nejlepší hráči Counter-Striku, WarCraftu III a StarCraft: BroodWaru. Nyní se projekt PG Cyber Show vrací na scénu, dalšího dílu se dočkáte již dnes.

PG Cyber Show se tentokrát odehraje v Brně v luxusním kinosálu multiplexu Palace Cinemas Olympia, hranou hrou bude nejpopulárnější onlinovka současnosti - Counter-Strike. Můžete se těšit na mezinárodní zápas  Česká republika vs.  Slovensko, který bude započítán do Nations Cupu na ClanBase. Oba týmy mají reálnou šanci na postup ze skupiny, ale po tomto utkání si ji zachová nejspíš pouze vítěz.

Vítězové první akce PG Cyber Show - CS divize klanu AMD Cyber Team.

Foto: www.progamers.cz

Sestavy týmů:

Sestavy týmů:Česko - dave, efron, neharia, rasan, sheari

Slovensko - chuck^, k4c3r, uNreaL, riki, tasso

Vstupenky jsou k dostání v pokladně multikina ve standardním prodeji za 99,-Kč a v ceně vstupenky je jedna hodina hraní v AMD PG Cyber Café Olympia zdarma. Počátek večera zpříjemní předskokani, důležitou osobou bude redaktor ProGamers sharp, který bude zápas komentovat.

Utkání bude zahájeno krátce po 20:00 a ukončeno okolo 22:00. Zápas se odehraje na nadupaných herních sestavách AMD PG Cyber Café s procesory AMD Athlon 64 FX. Reportáž z utkání bude natáčena do pravidelného pořadu TV ProGamers, takže na své si přijdou i fanynky a fanoušci našich borců a ti, na které nevyjdou vstupenky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám