Hlavní obsah

LinuxExpo 2005 přináší významné změny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Příznivci operačního systému Linux si na jaře příštího roku opět přijdou na své, a to na veletrhu LinuxExpo, který je zaměřen na informační technologie, Linux, open source a související oblasti. Akce zůstává sice ve svém směřování věrna své několikaleté tradici, přesto přináší tento ročník několik významných změn.

Článek

Pořadatelé se rozhodli výrazně posílit konferenční a přednáškovou část. Je to logický krok nejen vzhledem k specifikám oboru, ale vychází vstříc i všeobecným požadavkům odborné veřejnosti. Proto se LinuxExpo přesouvá na nové místo konání, kterým jsou prostornější konferenční prostory hotelu Olympik v Karlíně v Praze. Kromě konference čeká návštěvníky jako vždy i bohatá výstavní část.

Druhou změnou je posun konání na všední dny: to odpovídá stále zřetelnějšímu zaměření LinuxExpa na podnikovou a business klientelu. Průzkumy ostatně ukazují, že většinu návštěvníků tvoří správci firemních sítí a IT manageři.

Info

LinuxExpo 2005 se bude konat ve dnech 12. - 14. dubna 2005. Bližší informace jsou k nalezení na adrese www.linuxexpo.cz.

Přes proklamovanou "komerční" specializaci nezapomíná LinuxExpo ovšem ani na neziskové a vzdělávací projekty, které se zde budou prezentovat za zvýhodněných podmínek.

Reklama

Související články

HP nabídne notebook s Linuxem

Společnost HP představí na konferenci LinuxWorld v San Franciscu přenosný počítač s technologií Centrino, který má předinstalován operační systém SuSE Linux.

Výběr článků

Načítám