Hlavní obsah

Největší internetovou skokankou je Monika Koblížková

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz zveřejnila své pravidelné statistiky největších internetových skokanů. V kategorii Osobnosti získala v červenci prvenství módní redaktorka Monika Koblížková, nová partnerka moderátora Leoše Mareše. Skokany bohužel poznamenaly i smutné události – úmrtí zpěváka a skladatele Oty Petřiny a herce a dabéra Aleše Jarého, kteří se v žebříčku umístili za Koblížkovou na druhém a třetím místě.

Foto: Profimedia.cz

Leoš Mareš a Monika Koblížková

Článek

„Letošní červenec přál romancím. Nejlépe pokud úspěšný muž podlehl svodům pohledné modelky. Alespoň takový vzorec se ukázal jako úspěšný v Seznamu skokanů českého internetu, podle kterého se lidé zajímali o novou letní lásku Leoše Mareše, již našel v módní redaktorce Monice Koblížkové,“ uvedla Táňa Lálová, PR specialistka společnosti Seznam.cz.

Kromě Koblížkové a Mareše se Češi zajímali také o další známé osobnosti. „Zaujala také svatba nejlepšího českého tenisty Tomáše Berdycha. Ten v dalekém Monaku navlékl snubní prsten své vyvolené Ester, jejíž odvážné svatební šaty nenechaly nikoho v klidu. Snad za to všechno mohl tzv. modrý měsíc, protože zažít dva úplňky během jednoho měsíce se nám poštěstí zase až za tři roky,“ konstatovala Lálová.

„Začátek července je také tradičně spojený se svátky. Je dobré vědět, že letos jsme se nezajímali jen o volno a prodloužený víkend, ale i o osudy těch, které tyto dny připomínají. Jména Cyrila a Metoděje zabodovala v sekci Praktické dotazy, Jan Hus se objevil mezi nejhledanějšími osobnostmi. Nejen z osudu mistra Jana nám bylo horko, velkým tématem bylo extrémně teplé počasí,“ uzavřela PR specialistka společnosti Seznam.cz.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které lidé v červenci 2015 hledali mnohonásobně víc než v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty. Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách skokani.seznam.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani – červenec 2015
Osobnosti
1.Monika Koblížková
2.Ota Petřina
3.Aleš Jarý
4.Drahomíra Kočová
Praktické dotazy
1.Libanon
2.Cyril a Metoděj
3.Dolní Morava
4.Kvalita vody ke koupání
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Rally Bohemia 2015
2.Prague Games
3.Tour de France
4.Drásal 2015
TV pořady, filmy, seriály
1.Donšajni
2.Occamova břitva
3.O myších a lidech
4.Domácí péče

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám