Hlavní obsah

Největší internetovou skokankou je Sára Saudková

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz zveřejnila své pravidelné statistiky největších internetových skokanů. V kategorii Osobnosti získala v květnu prvenství fotografka Sára Saudková, která předběhla i svého bývalého partnera Jana Saudka – ten skončil až na třetím místě.

Trailer k filmu FotografVideo: Bioscop

 
Článek

Zájem o bývalé partnery vzbudil především nový film Fotograf, který byl inspirován právě osudy Jana a Sáry Saudkových. U obrazovek se Češi zajímali také o sport. „Nechtěli si nechat ujít hokejový šampionát, který se konal po jedenácti letech opět v České republice,“ uvedla Táňa Lálová, PR specialistka společnosti Seznam.cz.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Jan Saudek a Sára Saudková na archívním snímku

„Televizní program promlouval do internetového vyhledávání velmi významně. Zaujala nová reality show veřejnoprávní televize Dovolená v protektorátu, která se dostala i na stránky amerických prestižních novin The New York Times. Konkurenční Nova vsadila na ověřenou klasiku v podobě Výměny manželek a v nové sérii řešila vypjaté okamžiky jako udání rodiny na sociálku – tento incident ovládl kategorii Události a kauzy,“ konstatovala Lálová.

Češi nezapomněli v květnu ani na Den matek. „Ten nás přiměl hledat nejdojemnější přání, jimiž jsme chtěli potěšit své maminky. Vydali jsme se taky na již tradiční Noc kostelů, která zpřístupnila kostely po celé republice v nočních hodinách, a nabídla tak návštěvníkům jedinečnou atmosféru. Další příležitost zažít to znovu bude až příští rok,“ uzavřela PR specialistka společnosti Seznam.cz.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v květnu 2015 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách skokani.seznam.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani – květen 2015
Osobnosti
1.Sára Saudková
2.Vendula Holičková, herečka
3.Jan Saudek
4.Dominik Simon
Praktické dotazy
1.Přání ke dni matek
2.ČMFS okresy, výsledky
3.Korunka, vylosovaná čísla
4.Troja
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Noc kostelů 2015
2.Pražský maraton 2015
3.Zlatá tretra
4.Giro Italia 2015
TV pořady, filmy, seriály
1.Fotograf – film
2.Dovolená v protektorátu
3.Eurovize 2015
4.Vojenská přehlídka 2015, přenos

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám