Hlavní obsah

Největší počítačový veletrh startuje příští týden

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

V úterý 6. ledna se otevřou široké veřejnosti brány největšího světového veletrhu spotřební a výpočetní elektroniky International Consumer Electronics Show (CES). Do amerického Las Vegas se sjedou tisíce výrobců prakticky ze všech koutů světa.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

CES 2015 se bude konat v americkém Las Vegas od 6. do 9. ledna.

Článek

Představeno by mělo být více než 20 000 nových produktů. K vidění budou nové tablety, notebooky, stolní počítače, rekordéry, fotoaparáty či televizory. Nové produkty zde představí například Asus, Acer, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Lenovo či Hewlett-Packard. Chybět nebudou ani výrobci nejrůznějšího příslušenství a softwaroví vývojáři.

Velká pozornost bude věnována také novým dronům. Své novinky na veletrhu CES odhalí na dvě desítky různých výrobců dronů, jako jsou Air-Dog, Squadrone, Trace, DJI, iRobot, Trace, Ecovacs či Pelican Products. Chybět na výstavě nebudou ani samohybné přístroje, které se ovládají výhradně pomocí vzdáleného monitoru a klávesnice.

Foto: CEA

Na veletrhu CES své novinky představí na dvě desítky různých výrobců dronů.

„Jsme nadšení, že můžeme představit tržiště s těmito systémy v rámci nadcházejícího veletrhu CES a stát se tak na vlastní oči svědky toho, jak unikátní nástroje mění způsob a bezpečnost lidské práce a zachycují náš svět,“ uvedla Karen Chupková, senior vice prezidentka CES.

CES 2015 se bude konat v americkém Las Vegas od 6. do 9. ledna. První prezentace pro novináře však startují o dva dny dříve, informace o těch nejzajímavějších produktech tak budou k mání s předstihem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám