Hlavní obsah

V soutěži Seznamu byli nejlepší sedmáci z Hradce Králové, vyhráli multimediální učebnu

Novinky, mif

V pořadí už devátý ročník zábavně vzdělávací soutěže Najdi, co neznáš! je definitivně u konce. Pořadatelská společnost Seznam.cz v pondělí slavnostně předala novou multimediální učebnu a další ceny dětem ze 7.B ze ZŠ Štefcova v Hradci Králové. Na akci nechyběl ani patron soutěže - zpěvák Ben Cristovao.

Seznam.cz předal ceny vítězům soutěže Najdi, co neznášVideo: Novinky

 
Článek

„Hlavní výhra je 25 tabletů, které získala 7.B ze ZŠ Štefcova. Pak vyhráli zájezd do Legolandu v Německu a prohlídku centrály Seznam.cz v Praze,“ uvedl brand manažer Seznam.cz Radim Pařízek s tím, že hlavním cílem soutěže je vzdělávat děti v oblasti počítačové gramotnosti a práce s internetem.

Děti neskrývaly svou radost z výhry a rovnou přišly s nápady, jak budou nové tablety využívat. „Já si na něm budu dělat různé úkoly a referáty. Budu ho používat jako sešit,“ uvedla jedna z žaček vítězného týmu. „Hry a videa,“ doplnil její spolužák.

Foto: Seznam.cz

Devátý ročník soutěže Najdi, co neznáš! se držel v duchu detektivního pátrání.

Patron soutěže Ben Cristovao dětem popřál, aby si tablet užily a aby se s ním hlavně naučily pořádně pracovat. „Spousta dětí tráví dneska spoustu času na internetu a vlastně si neužívá život jako takový, takže ty tablety mají hlavně proto, aby se s nimi naučily pracovat, aby nemusely být pouze na kompu ve třídě nebo doma, ale prostě aby mohly být venku mezi ostatními lidmi. Snažíme se vlastně o takovou symbiózu počítače s prostředím,“ prohlásil Cristovao.

Devátého ročníku soutěže Najdi, co neznáš!, který se držel v duchu detektivního pátrání po hackerovi, se účastnilo celkem 765 družstev z celé republiky. Kompletní výsledky jsou k dispozici na stránkách najdi.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám