Hlavní obsah

Seznam chystá nové Zboží.cz, vyzkoušet jej je možné hned

Novinky, mif

Společnost Seznam chystá novou verzi svého nákupního rádce Zboží.cz. Tu si mohou lidé vyzkoušet díky testovací verzi již nyní. Novinka nabízí rychlejší nakupování, chytré vyhledávání a řadu dalších vychytávek – například nabídku kompletního příslušenství či ideální alternativu vyhledávaného zboží.

Foto: Seznam.cz

Nová podoba nákupního rádce Zboží.cz

Článek

„Domovská stránka beta verze Zboží.cz kromě grafických úprav nově nabídne čtyři zajímavé tipy na nákup, aktuální verze nabízí jeden produkt. Největší změny však na nakupující čekají při hledání samotných produktů,“ uvedl Pavel Bláha, brand manažer Zboží.cz.

Při hledání se například zobrazí kromě samotného výrobku také přehledný výpis kategorií. Lidé si tak snadno mohou vybrat, zda chtějí hledat skutečně mobilní telefon, nebo pro něj pouze shánějí novou nabíječku či pouzdro.

„Česká republika je rájem e-shopů s nejrůznějším sortimentem. Zákazník se tak může v této záplavě nabídek jednoduše ztratit. Tomu jsme chtěli na Zboží.cz zamezit a nabídnout lidem všechny informace o zboží na jednom místě a v novém jednoduchém designu,“ podotkl manažer Zboží.cz Milan Šmíd s tím, že ve výpisu produktů nově nakupující naleznou také možnost rovnou přejít do obchodu.

Foto: Seznam.cz

Proměnou prošel také samotný detail produktu.

V testovací verzi je také patrné, že proměnou prošel také samotný detail produktu. „Ten nově lidem neslouží jen k porovnání cen, jak tomu bylo doposud. Naopak jsme formulář s obchody zkrátili na pouhých 5 nabídek, který lze samozřejmě rozkliknout a dostat se ke kompletnímu výpisu. Mnohem více prostoru jsme však věnovali doplňkovým informacím, jako je rychlý a jednoznačný přechod mezi variantami produktu (například kapacita paměti telefonu), hodnocení uživatelů, kam mohou nově nahrávat i fotografie, či kompletnímu výpisu příslušenství, jenž lze k výrobku na Zboží.cz nalézt,“ konstatovala Blanka Kunčarová, produktová manažerka Zboží.cz.

Zachována zůstala řada užitečných funkcí, jako je například možnost porovnávat produkty nebo si je přidávat do oblíbených.

„Zkušební verze Zboží.cz přináší řadu změn a doufáme, že se stane tím pravým pomocníkem. Nicméně se zde může stále objevit řada chybiček. Budeme moc rádi, pokud nám dáte vědět své postřehy či nápady, jak službu ještě více vylepšit, aby byla práce s ní pro vás ještě příjemnější. Své postřehy nám můžete psát do formuláře. Odkaz na něj naleznete přímo na domovské stránce,“ uzavřel Šmíd.

Vyzkoušet novou podobu nákupního rádce Zboží.cz můžete na adrese beta.zbozi.cz.

Foto: Seznam.cz

Aktuální podoba Zboží.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám