Hlavní obsah

Služba Lidé.cz přináší bezpečnější seznamování i mobilní aplikaci

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz vylepšila svou službu Lidé.cz. Kromě kompletně nového designu s důrazem na velké fotografie nabízí také bezpečnější seznamování. Aby mohli být uživatelé v kontaktu s přáteli kdykoliv a kdekoliv, je k dispozici také mobilní aplikace.

Foto: Seznam.cz

Nová verze služby Lidé.cz

Článek

„Bezpečné seznamování je pro nás prioritou, stejně jako pro naše uživatele. Nově si na Lidé.cz může každý vybrat, s kým se chce bavit. Než si s kýmkoli začnete soukromě povídat, přijde vám žádost, kterou můžete, ale nemusíte přijmout. Před rozhodnutím se můžete podívat, kdo si s vámi chce povídat – uvidíte jeho profilovou fotografii, přibližný věk i místo jeho pobytu. Už vás nebudou obtěžovat anonymní žádosti o přátelství. Kdykoliv pak můžete další konverzaci i s jednou povoleným člověkem zakázat,“ řekla Mája Zálišová, produktová manažerka Seznam.cz.

Foto: Seznam.cz

Diskuze na Lidé.cz

Nově se tak na Lidé.cz mohou uživatelé seznamovat dvěma způsoby. „První způsob spočívá v jednoduchém filtrování profilů dalších lidí. Ty nově nejsou plné tabulkových informací, ale spíše připomínají příběhy vyprávěné fotografiemi každého uživatele, a pomohou vám tak snáze najít člověka, který vás může zaujmout,“ doplnil Lukáš Kovač, produktový manažer Seznam.cz.

„Druhým způsobem je zapojení do veřejných diskusí. Ty fungují jako povídání v reálném čase, kdy okamžitě vidíte svoje příspěvky i reakce ostatních. Kdokoli další se může do diskuse libovolně zapojit. Nabízí se tak, že pokud vás v diskusích někdo zaujme, můžete mu poslat žádost o soukromou konverzaci. I v diskusích je samozřejmě vždy možné nahlásit nevhodný obsah a administrátoři služby Lidé.cz vše prověří,“ konstatoval Kovač.

Foto: Seznam.cz

Chat na Lidé.cz

On-line seznamování vyzkoušela již téměř polovina Čechů. Vyplývá to z dat průzkumu Výzkumník, realizovaného přes Seznam.cz. „V tomto průzkumu také 6 % dotazovaných potvrdilo, že jejich internetová známost skončila svatbou. Není proto divu, že na server Lidé.cz denně přibude 2000 nových seznamovacích inzerátů a jeho denní návštěvnost je přes 250 tisíc lidí,“ řekl produktový manažer Seznam.cz.

Nová mobilní aplikace

Vhod může lidem přijít i nová mobilní aplikace Lidé.cz. „Komunikace, kterou uživatelé začnou na webu, mohou pohodlně dokončit i například cestou na tramvaj. Výhodou aplikace jsou také notifikace na soukromé zprávy nebo nové žádosti o přátelství. Aplikace také pomůže k tomu, aby si každý mohl snadno doplňovat svůj profil fotografiemi z oblíbených míst,“ podotkl Kovač.

Foto: Seznam.cz

Mobilní aplikace Lidé.cz

Aktuálně je možné stahovat aplikaci Lidé.cz pro zařízení, která jsou vybavena operačním systémem Android. V nejbližších dnech vyjde také verze pro platformu iOS od Applu.

Nápady a připomínky

Pro všechny uživatele je připravena e-mailová adresa novelide@seznam.cz, kam mohou psát své připomínky a nápady. Další informace naleznou v nápovědě. Pokud si chcete připomenout, co vše zahrnuje redesign služby, podívejte se do oznámení z loňského září nebo na připravenou microsite.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám