Hlavní obsah

Stream.cz spustil nový pohádkový kanál

Novinky, mif

Internetová televize Stream.cz spustila nový kanál, který je určen pro ty nejmenší. Obsahuje totiž oblíbené pohádky. Hned při startu zde diváci naleznou osm různých pohádkových sérií, z nichž každá obsahuje průměrně deset epizod.

Foto: Seznam.cz

Pohádky na Stream.cz

Článek

Nový kanál internetové televize Stream.cz startuje 2. prosince a uživatelům nabídne osm ‚večerníčkových‘ pohádek. Každá z uveřejněných seriálových animovaných pohádek má několik dílů, trvajících průměrně okolo deseti minut. Pohádkový obsah bude po čtrnácti dnech obměňován tak, aby se děti měly stále na co těšit,“ uvedl Martin Kunčický, produktový manažer internetové televize Stream.cz.

Aktuálně si mohou malí diváci vybírat z pohádek Krtkova dobrodružství, Bolek a Lolek, Bob a Bobek na cestách, Pat a Mat, Ferda Mravenec, Kocour Vavřinec a jeho přátelé, Bernard a Čapí příběhy.

Foto: Seznam.cz

Pohádkové série obsahují průměrně deset epizod, některé jich ale mají i více.

„Internetová televize Stream.cz tímto doplňuje svůj program o další zajímavý obsah. Díky tomu už nejsou děti ani jejich rodiče vázáni na přesný čas a mohou si pustit oblíbenou pohádku přesně v tu dobu, kdy na ni mají chuť,“ uzavřel Kunčický.

Všechna dětská dobrodružství jsou umístěna na domovské stránce pod záložkou „Pohádky“.

Internetová televize Stream.cz prodělala letos jednu z nejvýraznějších změn ve své historii. Kromě redesignu celého webu je pro uživatele k dispozici také řada šikovných vychytávek, jako jsou doplňkové informace k videím či nepřetržité přehrávání autorských pořadů. [celá zpráva]

Foto: Seznam.cz

Nový Stream.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám