Hlavní obsah

Šest set tisíc společností v kapse: Seznam vydal mobilní aplikaci Firmy.cz

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz vydala mobilní aplikaci největšího českého internetového katalogu společností Firmy.cz. Novinka nabízí kontakty na více než šest stovek tisíc firem. Díky aplikaci je navíc možné zobrazit i požadované provozovny v místě, kde se zrovna nacházíte.

Foto: Seznam.cz

Aplikace Firmy.cz pro iOS od Applu

Článek

„Mobilní aplikace Firmy.cz přináší lidem možnost mít vždy po ruce databázi více jak 600 000 společností a najít rychle ve svém okolí službu, kterou zrovna potřebují. Jednotlivé profily jsou doplněny nejen o základní informace, jako je například otevírací doba podniku, telefonní kontakt či webová stránka,“ uvedl Jan Pinkas, produktový manažer katalogu Firmy.cz.

Pro snadnější orientaci, a to především v neznámých lokalitách, jsou k dispozici také fotografie jednotlivých provozoven. Mobilní aplikace má navíc v sobě integrované mapové podklady.

Foto: Seznam.cz

Aplikace Firmy.cz pro Android

„Aplikace Firmy.cz také nabízí možnost zpětné vazby. Vyplněním jednoduchého formuláře nám uživatelé mohou posílat informace o změně majitele, provozní doby, případně pořídit lepší fotografii a pomoci nám tak katalog udržovat stále aktuální,“ doplnil Pinkas.

Aplikace Firmy.cz je dostupná pro mobilní platformy Android (Google Play) a iOS od Applu (AppStore).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám