Hlavní obsah

Seznam.cz spustil nový Stream, nabídne nepřetržitý přísun pořadů

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz v úterý spustila novou verzi internetové televize Stream. Kromě redesignu celého webu se mohou uživatelé těšit také na řadu šikovných vychytávek, jako jsou doplňkové informace k videím či nepřetržité přehrávání autorských pořadů. Vylepšení se dočkala i mobilní aplikace.

Foto: Seznam.cz

Nový Stream.cz

Článek

„Nový Stream.cz se stává plnohodnotnou internetovou televizí nabízející vlastní obsah. Tomuto záměru odpovídá i jeho nový vzhled, který se soustředí hlavně na přehrávání videa ve velkém přehrávači a jednoduché hledání pořadů a jejich dílů,“ uvedl Martin Kunčický, produktový manažer serveru Stream.cz.

Foto: Seznam.cz

Nový Stream.cz

Praktickou novinkou je možnost nastavení upozornění na nový díl oblíbeného pořadu. Tuto funkci přitom mohou využívat lidé u PC i na svých mobilních zařízeních. Pro majitele chytrých telefonů a počítačových tabletů je připravena nová aplikace.

„Redesignovaný Stream.cz nabídne uživatelům kromě desktopové verze s responzivním designem i mobilní aplikaci. Ta je připravena pro platformu iOS a brzy i pro Android,“ konstatoval Kunčický.

Foto: Seznam.cz

Nový Stream.cz

„Filozofie nové internetové televize Stream.cz vychází z tzv. pasivní konzumace zábavy. Uživatelé nemusí nic složitě hledat, stačí zapnout Stream.cz a nechat se bavit pořady, které pro ně dramaturgové připravili. Po skončení dílu bude následovat upoutávka na další pořad, reklamní spot a poté se rovnou spustí další video. Na podobném principu již dnes funguje internetová hudební televize Mixér.cz,“ doplnil produktový manažer serveru Stream.cz.

Vyzkoušet nový Stream.cz můžete zde. Aplikaci pro mobilní zařízení od Applu je možné stahovat prostřednictvím iTunes.

Seznam.cz si pro své uživatele chystá celou řadu dalších novinek. Například Email nabídne nově „papírový“ vzhled a server Lidé.cz se promění v seznamku plnou fotografií. [celá zpráva]

Foto: Novinky

Stream.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám