Hlavní obsah

Výzkumník od Seznamu nabízí lidem možnost podílet se na mapování webu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz spustila zkraje roku nástroj nazývaný Výzkumník. Jeho prostřednictvím se mohou lidé podílet na mapování webu i sdělovat nápady na to, co jim na internetu chybí. Zástupci české portálové jedničky touto cestou zároveň získají zpětnou vazbu na své služby.

Foto: vyzkumnik.seznam.cz

Nástroj Seznam.cz Výzkumník

Článek

Seznam.cz Výzkumník je nástroj, kam se může zaregistrovat každý, kdo se chce stát součástí výzkumného panelu, který bude analytický tým Seznam.cz oslovovat,“ uvedl Michal Buzek, vedoucí analytického oddělení společnosti Seznam.cz.

„Panelisty budeme cíleně oslovovat, abychom jim nabídli i možnost podílet se na vylepšování služeb Seznam.cz. Díky Seznam.cz Výzkumníkovi budou moci vyplňovat dotazníky o internetu, účastnit se speciálních výzkumných projektů a budou zváni na uživatelské testy do Seznam.cz, nebo jim budeme nabízet zkoušení betatestových verzí,“ konstatoval Buzek.

Více než 150 nových nápadů

Podle něj ale novinka zároveň nabídne také data o již proběhlých výzkumech a sekci Nápadovník. „Ta slouží ke shromažďování nápadů od uživatelů na vylepšení služeb společnosti Seznam.cz. Jednotlivé nápady dostávají i přímou zpětnou vazbu v podobě hodnocení od ostatních uživatelů,“ vysvětlil vedoucí analytického oddělení společnosti Seznam.cz.

Ve Výzkumníku je již přes čtyři tisíce uživatelů. „Tohoto úctyhodného čísla jsme dosáhli po necelých dvou měsících od spuštění aplikace. Z aktivit našich registrovaných panelistů je patrné, že se výzkumný nástroj setkal s příznivou odezvou,“ doplnil Buzek s tím, že v Nápadovníku je aktuálně více než 150 nápadů s téměř třemi stovkami komentářů.

Zaregistrovat se do Výzkumníka od Seznamu můžete na stránkách vyzkumnik.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám