Hlavní obsah

Seznam.cz se stal strategickým partnerem projektu StartupYard

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz se zapojila do běhu akcelerátoru StartupYard. S 10% podílem se stala jedním z pěti investorů tohoto projektu, který podporuje mladé podnikatele. Česká internetová jednička jim nabídne zkušenosti odborníků a těm nejúspěšnějším i finanční podporu na vlastní inzerci.

Foto: Seznam.cz

Článek

„StartupYard jsme podporovali v loňském roce naším know-how a nabídkou možnosti inzerce v Skliku pro jednotlivé týmy. Letos jsme se rozhodli vyzkoušet si i investorskou pozici. Budeme tedy o něco těsněji sledovat práci jednotlivých týmů a více se zapojíme do předávání konkrétních zkušeností, které na českém on-line trhu máme,“ uvedl Pavel Zima, generální ředitel Seznam.cz.

Seznam.cz se tak stal pátým investorem projektu. Mezi další podporovatele české odnože StartupYard patří Credo Ventures Ondřeje Bartoše, Michal Illich, Petr Ocásek a nově i Robin Raszka. V rámci šestiměsíčního programu mají mladí podnikatelé šanci přijít se životaschopným produktem, který bude způsobilý si na sebe vydělat a přinést další možný kapitál na vlastní rozvoj.

„Když budu mluvit za loňské teamy, Seznam.cz jim naprosto změnil očekávání a patřil k nejlépe hodnoceným mentorům. Nejvíce jim pomohl s designem služeb, uživatelským testováním a spuštěním na internetu,“ dodává Nikola Rafaj, ředitel StartupYard.

I letos plánují zástupci Seznamu poskytnout podnikatelům v rámci StartupYard odborníky, kteří jim předají svoje zkušenosti z různých oborů, v nichž firma podniká. Navíc úspěšné týmy mají šanci získat 50 000 Kč na vlastní inzerci v reklamním systému Sklik.

Více informací o projektu StartupYard naleznete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám