Hlavní obsah

Největší internetovou skokankou se stala Jana Bobošíková

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz zveřejnila své pravidelné statistiky největších internetových skokanů. V kategorii osobnosti získala v lednu prvenství prezidentská kandidátka v historicky první přímé volbě hlavy státu Jana Bobošíková. Za ní se pak umístili kandidáti Vladimír Franz a Karel Schwarzenberg.

Foto: Jana Hrubá, ČTK

Jana Bobošíková

Článek

„Prezidentské volby byly v Seznamu skokanů českého internetu tématem nejvýraznějším a objevily se ve většině sledovaných kategorií. V sekci Osobnosti se stala skokanem měsíce ledna Jana Bobošíková. Mezi TV pořady, filmy, seriály se na osmé místo dostala prezidentská superdebata a volby se překvapivě dostaly i do kategorie Komerční produkty. Na devátém místě tam lze nalézt Top Hotel Praha, kde slavil Miloš Zeman vítězství ve volbách,“ uvedl Michal Sedláček, administrátor Vyhledávání na Seznamu.

„Kategorií, která v lednu nejvíce reflektovala dění v zemi, jsou Události, kauzy, kde se kromě prezidentských voleb velmi výrazně zapsal i odpor proti amnestii prezidenta republiky Václava Klause. Na prvním místě se umístil dotaz Petice proti amnestii a na pátém webová stránka KlausovaVelezrada.cz. V sekci Komerční produkty se poté amnestie objevila v souvislosti s portálem Jednej.cz, který skončil na čtvrtém místě a na jehož stránkách bylo také možné podepisovat petici,“ dodal Sedláček.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v lednu 2013 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce:

Největší skokani - leden 2013
Osobnosti
1.Jana Bobošíková
2.Vladimír Franz
3.Karel Schwarzenberg
4.Jiřina Jirásková
Praktické dotazy
1.DPH od 1.1.2013
2.Cestovní náhrady 2013
3.Zákoník práce 2013
4.Výměna řidičských průkazů
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Dakar 2013 online
2.Jizerská padesátka 2013
3.Australian Open live
4.Tour de Ski 2013
TV pořady, filmy, seriály
1.VIP prostřeno poslední díl
2.Definice lásky
3.Dallas
4.Ooccamova břitva

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám