Hlavní obsah

Lidé se v prosinci zajímali o konec světa i nejmodernější boeing

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zájmu lidí v prosinci neunikla panika ohledně konce světa ani přistání jednoho z nejmodernějších letadel v Praze. Překvapivě se předním příčkám vyhnula tradiční témata týkající se vánočního cukroví či dárků. Vyplývá to ze statistik největších internetových skokanů společnosti Seznam.cz.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Dreamliner na pražském Letišti Václava Havla

Článek

„Celý rok jsme čekali na to, zda se vyplní dávná předpověď a 21. prosince skončí veškerá existence. Čím déle se tato událost řešila, tím více si lidé na internetu hledali slovní spojení Konec světa 2012, které se tak v Seznamu skokanů českého internetu umístilo na prvním místě v sekci Praktické dotazy,“ uvedl administrátor fulltextu Seznamu Michal Sedláček.

Lidé se ale v minulém měsíci nezajímali jen o katastrofická témata. „Kromě katastrofy zaujalo lidi i přistání jednoho z nejmodernějších letadel na pražském letišti. Boeing 787 Dreamliner zvítězil v kategorii Události, Kauzy,“ doplnil Sedláček.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v prosinci 2012 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - prosinec 2012
Osobnosti
1.Monika Žáková
2.Andrea Tomšů
3.Libuše Šmuclerová
4.Simona Švrčková
Praktické dotazy
1.Konec světa 2012
2.PF 2013 ke stažení zdarma
3.Elektronické Vánoční přání zdarma
4.Básničky pro Mikuláše
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Biatlon LIVE
2.Bitva u Slavkova
3.MS ve florbale 2012
4.Rozsvícení vánočního stromu Praha
TV pořady, filmy, seriály
1.Masterchef
2.Kluci v akci 1.12.2012
3.Ordinace v růžové zahradě
4.www.TN.cz zprávy o konci světa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám