Hlavní obsah

Internetová televize Stream.cz nabídne na podzim nové pořady

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na celou řadu nových pořadů se v průběhu podzimu mohou těšit diváci internetové televize Stream.cz, kterou provozuje společnost Seznam.cz. Na každý všední den jsou připraveny až tři premiéry. Chybět nebudou samozřejmě ani nová pokračování oblíbených pořadů, jako je například Peklo na talíři, kde Roman Vaněk rozkrývá mýty o složení potravin.

Podzim 2012 na Stream.czVideo: Stream.cz

 
Článek

„Kromě pokračování úspěšných pořadů jsme si připravili pro naše diváky i pořady nové. Chceme v nich nabídnout nejen zábavu, ale i otevírat oči a zprostředkovávat jiné úhly pohledu. V pořadu Závod o hrad chceme například umožnit divákům poznat prezidentské kandidáty i z jiné stránky, než jakou poznají v seriózních kravatových rozhovorech, které budou nabízet ostatní média,“ uvedl Lukáš Záhoř, manažer programového oddělení Stream.cz.

Foto: Stream.cz

Podzimní programové schéma Stream.cz

Jedním z nových pořadů bude „Gebrian vs“, ve kterém se bude známý architekt Adam Gebrian věnovat veřejnému prostoru a stavbám. Především těm, které by mohly být efektivnější i ekonomičtější.

V pořadu „Hůl na reklamu“ bude zase Vilém Rubeš, odborník s dvacetiletou praxí, hodnotit současné marketingové kampaně.

Každé pondělí večer se pak mohou diváci těšit na „Přírodovědu s Alex“. V ní se bude Alex Hrouzková dělit o své zkušenosti v oblasti partnerských vztahů a sexu.

Pořad „Závod o hrad“ bude mít premiéru 29. října. V každém díle si zahrají hlavní roli prezidentští kandidáti, z nichž každý stráví s Pavlem Zunou jeden den při své oblíbené sportovní disciplíně.

Nové pořady si můžete prohlédnout na Stream.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám