Hlavní obsah

Internet v červenci podle Seznamu ovládly sportovní události

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hitem internetu byla v minulém měsíci témata týkající se sportovních událostí. Vedle olympijských her se lidé zajímali také o Tour de France či tragickou Rally Bohemia. Vyplývá to ze statistik největších internetových skokanů portálu Seznam.cz.

Foto: ČTK/AP

Čeští sportovci na zahájení olympijských her v Londýně. Holínky a deštníky vzbudily ohlas po celém světě.

Článek

„Nejen odpočinek patří k prázdninovému času. Stačí se podívat do sekce Zábavní, kulturní, sportovní a společenské akce, kde první místa obsadila čistě sportovní klání,“ uvedl PR specialista společnosti Seznam.cz Jakub Šumanský s tím, že absolutní vítězství patřilo Rally Bohemia.

Na výsledcích statistik se podepsaly také státní svátky. „Na předních místech pravidelného Seznamu skokanů českého internetu se v sekci Praktické dotazy objevila také tři důležitá jména z naší historie - Cyril a Metoděj spolu s Mistrem Janem Husem,“ dodal.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v červenci 2012 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - červenec 2012
Osobnosti
1.Markéta Jiránková
2.Michaela Kudláčková
3.Karel Gott
4.Lenka Kořínková
Praktické dotazy
1.Cyril a Metoděj
2.Srebrenica
3.Jan Hus
4.Penny Market otevírací doba
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Rally Bohemia 2012
2.Tour de France 2012
3.LOH, www.LOH.cz
4.Wimbledon online
TV pořady, filmy, seriály
1.VIP prostřeno
2.Hotel Paradise finále
3.Výměna manželek
4.Grilování s Vodouchem

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám