Hlavní obsah

Zboží.cz nabízí vylepšené vyhledávání

Internetový cenový srovnávač Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz, nabízí od minulého týdne šikovné vylepšení – vyhledávání podle parametrů, jako je například hmotnost, značka či velikost displeje. Uvedl to Martin Slavík, produktový manažer serveru Zboží.cz.

Foto: Novinky

Zboží.cz

Článek

„Naším cílem bylo co možná nejvíce zjednodušit uživateli práci v hledání mezi milióny nákupních položek, které na Zboží.cz nabízí více než 25 000 internetových obchodů. Pokud přesně ví, co hledá, stačí zadat několik směrodatných parametrů a během chvíle se může koukat na nabídku výrobků, které ho zajímají,“ konstatoval Slavík.

Foto: Novinky

Vyhledávat zboží je možné podle barvy i značky

„Kromě klasických technických parametrů, jakými jsou například značka, váha nebo velikost displeje, jsme u vybraných výrobků přidali možnost filtrovat podle tzv. fuzzy parametrů. Ty ukazují, kam či na co se daný produkt hodí. U notebooků to mohou být funkce stylový, herní, profesionální a tak dále. Možnost, kterou ocení hlavně uživatelky, je filtrování vybraného zboží podle barev,“ uvedl produktový manažer serveru Zboží.cz.

Foto: Novinky

Filtrování produktů podle technických parametrů

Úprav se dočkal také vzhled Zboží.cz. „Ten je nyní jednodušší a vychází mimo jiné z uživatelského testování a současných trendů v interaktivním designu. Cílem je poskytnout uživatelsky co možná nejjednodušší a nejpřehlednější porovnávač cen na českém trhu,“ doplnil Slavík.

Bližší informace o nových funkcích naleznete v nápovědě Seznamu (zde).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám