Hlavní obsah

V cimrmanovské Jarmaře je nová hra Dobytí severního pólu

Novinky, mif

Internetová Jarmara, která oslavuje život a dílo největšího Čecha – Járy Cimrmana, nabízí od konce minulého týdne novou hru Dobytí severního pólu. Celkem je tak na webu zdarma přístupných již deset her. Návštěvníci se mohou těšit také na šest nových seminářů či patnáct nových hlášek.

Foto: Novinky

Dobytí severního pólu na webu Jarmara.at

Článek

„Hra Dobytí severního pólu vypráví o strastiplném putování pěti Čechů na severní pól. Stejně jako všechny cimrmanovky i tuto hru doplňuje série odborných referátů, které na Jarmaře také najdete,“ uvedl Pavel Snížek, brand manager společnosti Seznam.cz.

Nová hra se na webu Jarmara.at objevila měsíc po spuštění herní sekce Míčovna, která obsahuje dvě on-line hry Ňadra dmoucí a Cimrmanův kvíz geniality, díky kterému si lidé mohou ověřit, zda je v nich špetka mistrova génia. [celá zpráva]

Foto: Novinky

On-line hra Ňadra dmoucí na webu Jarmara.at

„Po nedávném nasazení Míčovny vzrostla její návštěvnost až na 4000 reálných uživatelů za den. V současnosti se pohybuje okolo 3000 reálných uživatelů za den. Za poslední měsíc navštívilo Jarmaru téměř 90 tisíc uživatelů,“ doplnil Snížek.

Název Jarmara vznikl spojením slov Járova Almara, webové stránky totiž svým vzhledem připomínají starou almaru. V té mohou návštěvníci otevírat jeden šuplík po druhém, a postupně tak nalézat artefakty spojené s Járou Cimrmanem, záznamy z her, fotografie i jiný audio-vizuální materiál nejen z Divadla Járy Cimrmana.

Novou hru Dobytí severního pólu a on-line hry Ňadra dmoucí a Cimrmanův kvíz geniality naleznete na stránkách jarmara.at.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám