Hlavní obsah

Největším internetovým skokanem je podle Seznamu David Rath

Novinky, mif

Měsíc zamilovaných patřil, alespoň co se internetu týče, kauze Davida Ratha. Vyplývá to ze statistiky největších internetových skokanů společnosti Seznam.cz. Bývalý středočeský hejtman získal prvenství v kategorii Osobnosti. Druhé místo patří ředitelce kladenské nemocnice Kateřině Pancové.

Foto: Petr Horník, Právo

David Rath

Článek

„Není moc velikým překvapením, že se do Seznamu skokanů českého internetu v měsíci květnu zařadil politik David Rath společně s celou kauzou točící se okolo jeho osoby. V Praktických dotazech jasně vládlo slovní spojení Den matek 2012,“ konstatoval Jakub Šumanský, PR specialista společnosti Seznam.cz.

„Krajští skokani se začínají zabývat lokálními kulturními akcemi, jakými jsou například Mezinárodní filmový festival pro děti a mládež ve Zlíně nebo Den záchranářů Kolín,“ dodal Šumanský.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v květnu 2012 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce:

Největší skokani - květen 2012
Osobnosti
1.David Rath
2.Kateřina Pancová
3.Michal Pešek
4.Stanislav Remunda
Praktické dotazy
1.Den matek 2012
2.Nahlížení do Katastru nemovitostí
3.Portal.Niqes.cz
4.ČHMÚ aktuální radarová data
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Majáles Brno
2.MS v hokeji 2012
3.Pražský maratón 2012
4.Zlatá tretra
TV pořady, filmy, seriály
1.Hlas Československa kdo vypadl
2.Želary
3.Výměna manželek poslední díl
4.Prostřeno 17.5.2012

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám