Hlavní obsah

Seznam.cz předal počítačovou učebnu za 300 000 korun dětem na Vysočině

Novinky, mif
Nové Město na Moravě

Vědomostní soutěž Najdi, co hledáš!, kterou organizovala společnost Seznam.cz, je u konce. Dvouměsíční klání vyhráli žáci ze Základní školy v Novém Městě na Moravě, kteří dostali několik desítek věcných cen a navíc ještě počítačovou učebnu v hodnotě 300 000 korun.

Seznam předal počítačovou učebnu vítězné třídě Video: Novinky

 
Článek

„Celkovým vítězem se stal po lítém boji tým Ajťáci, který tvořili žáci 8. C ze Základní školy v Novém Městě na Moravě. Na druhém místě skončil plzeňský tým Fejsčata, taktéž z osmého ročníku základní školy. Třetí místo obsadili ostravští šesťáci z týmu 6A2,“ uvedla Michaela Losertová, marketingová specialistka Seznam.cz.

Foto: Seznam.cz

Tématem tohoto ročníku soutěže Najdi, co hledáš! bylo Putování po České republice.

První tři týmy získají exkurzi do společnosti Seznam.cz se zajímavým doprovodným programem. Vítězům počítačovou učebnu předal patron soutěže Ben Cristovao.

„Pro mě jsou vlastně počítače asi nejdůležitější věc v tom, co dělám. Na počítačích se vlastně dělá moje hudba, píšu na nich svoje texty… Prostě je to můj život,“ prozradil známý zpěvák a tanečník.

Foto: ČTK

Sedmého ročníku soutěže Najdi, co hledáš!, jehož cílem bylo rozšiřovat vzdělání dětí v počítačové gramotnosti, se zúčastnilo celkem 2001 týmů z celé České republiky. „Oceněno bylo 35 soutěžních týmů. 173 soutěžních týmů mělo 100% úspěšnost v soutěži. Týmy se utkaly ve třech základních kolech, a ti nejlepší navíc v jednom kole finálovém,“ doplnila marketingová specialistka Seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám