Hlavní obsah

Internet v dubnu ovládly Velikonoce a Davis Cup

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz zveřejnila své pravidelné statistiky největších internetových skokanů. Měsíci dubnu dominovala oslava Velikonoc. Na nezájem lidí si nemohly stěžovat ani finanční služby nebo Davis Cup.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Největší křesťanské svátky se odrazily i ve vyhledavači Seznam.cz. Nejvíce jsme to mohli pozorovat v sekcích Praktické dotazy a Události a kauzy,“ uvedl PR specialista společnosti Seznam.cz Jakub Šumanský s tím, že vyhledávána byla například slova velikonoční nádivka, velikonoční přání 2012 či pletení pomlázek.

„Krajští skokani měli jasného favorita. Tím byly státní maturity. Prakticky v každém kraji najdete minimálně jeden odkaz, který má spojitost se střední školou nebo gymnáziem,“ doplnil Šumanský.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v dubnu 2012 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - duben 2012
Osobnosti
1.Linda Kobosilová
2.Martin Shenar
3.Tereza Nekudová
4.Lucie Bílá
Praktické dotazy
1.Velikonoční nádivka
2.Velikonoční přání 2012
3.Pletení pomlázky návod
4.Vajíčková pomazánka
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Miss 2012
2.TýTý 2012
3.Moto GP
4.Lodě na vodě
TV pořady, filmy, seriály
1.Habermannův mlýn
2.Nejkrásnější hádanka
3.Terra Nova
4.Prostřeno 17. 4.2012

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám