Hlavní obsah

Lidé se v březnu podle Seznamu zajímali o hokejové semifinále i UFO

Novinky, mif

Hitem internetu byla v minulém měsíci témata týkající se hokejového semifinále i UFO. Zájmu lidí neuniklo ani předávání filmových cen Český lev 2011. Vyplývá to ze statistik největších internetových skokanů portálu Seznam.cz.

Foto: Profimedia.cz

UFO

Článek

Na výsledcích statistik se podepsalo i teplé březnové počasí. „Léto se blíží, a tak není divu, že mezi slovy s nejvyšším nárůstem hledanosti se v sekci Ostatní objevila například i Pětifaktorová dieta či Domácí krabičková dieta,“ uvedl PR specialista společnosti Seznam.cz Jakub Šumanský.

Podle něj se mezi největšími internetovými skokany občas najdou i zajímavé odkazy. „V krajích to například byly na jihu Moravy Kabelky pro psy, na Vysočině Rozsochatec a v Moravskoslezském kraji Pejsci z ponožek,“ doplnil Šumanský.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v březnu 2012 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - březen 2012
Osobnosti
1.Aneta Savarová
2.Robert Bakalář
3.Bronislav Poloczek
4.Renata Abtová
Praktické dotazy
1.Mezinárodní den žen
2.Přesný čas
3.Den učitelů
4.První jarní den 2012
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Český lev 2012
2.Česká Miss 2012
3.Valašská rally 2012
4.Ceny Thálie 2012
TV pořady, filmy, seriály
1.Výměna manželek
2.Hotel Paradise
3.Farmář hledá ženu 2
4.Film Poupata

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám