Hlavní obsah

Seznam.cz odstartoval soutěž Najdi, co hledáš!

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz odstartovala tento týden v pořadí již sedmý ročník soutěže pro základní školy a víceletá gymnázia. V ní budou moci žáci ukázat, jak efektivně dokážou pracovat s vyhledáváním na internetu. Soutěž končí 6. května, hlavní výhra je počítačová učebna. Soutěžní týmy se mohou registrovat pouze do neděle 25. března.

Foto: najdi.seznam.cz

Najdi, co hledáš!

Článek

„V loňském roce bylo téma Vesmír. Maskot společnosti Seznam.cz, pes Krasty, se tam vydal na výlet. Přivezl si ovšem kamaráda, Pana Zeleného, jehož jméno si navrhly samy děti, a nyní mu chce ukázat svou rodnou zemi. Otázky proto letos budou vznikat na základě toho, co pana Zeleného během putování po České republice zajímá,“ vysvětlila téma soutěže Michaela Losertová, marketingová specialistka Seznam.cz.

Patronem soutěže je známý zpěvák a tanečník Ben Cristovao, který osobně předá vítězům soutěže počítačovou učebnu. „Umět se zorientovat ve virtuálním světě a dohledat na internetu vše, co potřebujeme, nebo nás zajímá, je v 21. století nezbytností. Sám se o tom přesvědčuji každý den, proto jsem rád, že mohu být patronem soutěže Najdi, co hledáš, která děti na základních školách a gymnáziích učí využívat internet k tomu, aby měly větší rozhled a dokázaly v dnešním světě lépe uspět,“ konstatoval Cristovao.

Foto: ČTK

Vítěze soutěže Seznam.cz odmění počítačovou učebnou s 25 PC v celkové hodnotě přesahující 300 tisíc korun a spoustou dalších cen od partnerů soutěže. První tři týmy navíc získají exkurzi do společnosti Seznam.cz se zajímavým doprovodným programem.

Soutěž trvá celkem sedm týdnů. Skládá se ze tří základních kol a jednoho finálového, každé základní soutěžní kolo tedy trvá dva týdny. Kompletní pravidla soutěže naleznete na stránkách najdi.seznam.cz, kde je možné se až do neděle 25. března i registrovat do soutěže. Dosud se do soutěže přihlásilo 1801 týmů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám