Hlavní obsah

Jarmara od Seznamu nabídne dvě nové hry Járy Cimrmana

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Portál Jarmara.at, který oslavuje život a dílo největšího Čecha – Járy Cimrmana, nabídne od soboty dvě nové hry. Návštěvníci tohoto systematizovaného bludiště se mohou těšit na nezapomenutelné hlášky, fotky a videa z her Akt a Dlouhý, Široký a Krátkozraký. Uvedl to senior brand manažer společnosti Seznam.cz Martin Šámal.

Foto: Novinky

Jarmara.at

Článek

„Internetový sborník děl velkého mistra Járy Cimrmana, Jarmara, opět otevře své brány dokořán a v sobotu 3. 3. se naplní dvěma novými hrami – Akt a Dlouhý, Široký a Krátkozraký. Příznivci ‚největšího Čecha‘ se už nyní můžou probírat, přehrabovat a dohledávat artefakty z celkem šesti jeho děl,“ uvedl Šámal.

Už dříve totiž na webu Jarmara.at byly publikovány artefakty z her Němý Bobeš, Hospoda na mýtince, Vyšetřování ztráty třídní knihy a Vražda v salónním coupé. Ty na stránky umístil jejich správce Jiří Linhart.

Název Jarmara vznikl spojením slov Járova Almara, webové stránky totiž svým vzhledem připomínají starou almaru. V té mohou návštěvníci otevírat jeden šuplík po druhém, a postupně tak nalézat artefakty spojené s Járou Cimrmanem, záznamy z her, fotografie i jiný audio-vizuální materiál nejen z Divadla Járy Cimrmana.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám