Hlavní obsah

Největší inzertní automobilový portál Sauto.cz dostane nový vzhled i funkce

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz připravuje nový vzhled a řadu vylepšených funkcí pro svou službu Sauto.cz. Zástupci Seznamu zatím neprozradili, kdy plánují inovovaný web spustit. Přesto si již uživatelé mohou řadu novinek vyzkoušet díky testovací verzi.

Článek

S prvním vylepšením se uživatelé setkají hned na úvodní stránce služby Sauto.cz. Řeč je o možnosti prohledávat nabízená auta nejen podle jedné značky, jako tomu bylo doposud. Nově mohou lidé v rámci filtrů vybrat klidně všechny svoje oblíbené výrobce automobilů.

„Zkracujeme tak dobu, kterou hledáním svého automobilu tráví,“ uvedla produktová manažerka služby Sauto.cz Barbora Malzerová s tím, že nově navíc bude možné inzeráty mezi sebou porovnávat nebo na ně „povolat“ funkci Hlídací pes „Tato funkce přeposílá uživatelům výpis nabídek, které odpovídají jejich předešlému zadání,“ vysvětlila.

Výrazného vylepšení by se měl dočkat také informační servis o nabízených vozidlech. „K nabídkám bude možné přidávat i video, díky čemuž si kupující bude moci udělat mnohem lepší představu o nabízeném voze. Zároveň budou inzeráty doplněny o nejrůznější rady, tipy a testy. Díky tomuto vylepšení bude mít potencionální zájemce kompletní informace rychle pohromadě a nebude si je muset hledat jinde,“ konstatovala Malzerová.

Změny na portálu Sauto.cz mohou uživatelé připomínkovat. „Chceme nové stránky co možná nejlepší. Proto budeme velice rádi, když nám svoje náměty na zlepšení sdělíte. Odkaz na box pro zanechání zprávy najdete v pravém horním rohu stránky,“ doplnila produktová manažerka Sauta.

Novou testovací verzi služby Sauto.cz naleznete ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám