Hlavní obsah

Internetovým obchodem roku se stal portál Pneumatiky.cz

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetový obchod Pneumatiky.cz získal prestižní ocenění e-shop roku 2011 v soutěži WebTop100, která se koná pravidelně každý rok. Celkově se desátého ročníku soutěže WebTop100 účastnilo 207 webových prezentací.

Foto: Novinky

Pneumatiky.cz

Článek

„Vítězství v této soutěži je pro nás potvrzením toho, že jdeme tou správnou cestou, a oceněním každoroční systematické práce. Již nyní máme připravené další inovace pro příští rok. Věříme, že vítězství nás bude motivovat do další práce a k dalším zlepšením,“ uvedl ředitel internetového obchodu Pneumatiky.cz Vojtěch Schwangmaier.

Vítězství odborná porota přednímu tuzemskému portálu zaměřenému na prodej pneumatik přiřkla mimo jiné i díky video prezentacím nabízeného zboží. Zajímavá porotcům přišla také nabídka pneujištění, díky které lidé za poplatek dostanou v případě defektu pneu až 100% slevu na novou.

„Internetový obchod Pneumatiky.cz je celkově dobře zpracovaný, vyniká příjemnými vlastnostmi, které mezi českými e-shopy zdaleka nejsou standardem. Dobře funguje vyhledávání pneumatik a disků podle parametrů nebo typu auta, zajímavým prvkem je i video u pneumatik nebo pneujištění,“ konstatoval porotce soutěže WebTop100 Matěj Novák.

E-shop Pneumatiky.cz je jedním z největších tuzemských prodejců pneumatik a alu kol v České republice. Vedle vítězství v soutěži WebTop100 loni zvítězil také v prestižní soutěži ShopRoku 2010 v kategorii Auto moto.

Reklama

Výběr článků

Načítám