Hlavní obsah

Internet v říjnu podle Seznamu ovládla Velká pardubická

Novinky, mif

Hitem internetu byla v říjnu Velká pardubická. Nebývalé popularitě ve srovnání se zářím se minulý měsíc těšily také státní dluhopisy. Vyplývá to ze statistik největších internetových skokanů portálu Seznam.cz.

Foto: Profimedia.cz

Závod Velká pardubická se běží vždy druhou říjnovou neděli

Článek

„Z praktických dotazů doslova „vystřelily“ dotazy týkající se financí. Přesněji „Státní dluhopisy 2011“ nebo „Centrální depozitář cenných papírů“. K říjnu vždycky patřila Velká pardubická. Není se tedy čemu divit, že se společně s Nova Author Cupem umístila na prvních dvou místech v Seznamu Skokanů českého internetu za minulý měsíc v sekci kulturní akce,“ uvedl Jakub Šumanský, PR specialista společnosti Seznam.cz.

„Detektivní a dobrodružná povaha Čechů se projevila ve skokanech mezi televizními pořady. Na jasném prvním místě se umístil příběh o mladé policistce – Policie Modrava. Zájem byl také o sledování Letopisů Narnie. K událostem, které v říjnu zaznamenaly nejvyšší nárůst hledanosti, patří i nešťastná havárie motocyklisty Marca Simoncelliho,“ dodal.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v říjnu 2011 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - říjen 2011
Osobnosti
1.Marco Simoncelli
2.Vendula Kroupová
3.Steve Jobs
4.Tereza Voříšková
Praktické dotazy
1.Státní dluhopisy 2011
2.Test kečupů
3.Centrální depozitář cenných papírů
4.Aktuální čas
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Velká pardubická 2011
2.Nova Author Cup 2011
3.Miss hasička 2011
4.Moto GP 2011
TV pořady, filmy, seriály
1.Policie Modrava
2.Letopisy Narnie
3.Receptář prima nápadů
4.Česko na talíři

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám