Hlavní obsah

MusicJet: Lidé na internetu nejčastěji poslouchají Katy Perry a Veronu

Novinky, mif

Přesně před měsícem byla spuštěna nová služba pro poslech hudby on-line a zadarmo, na které spolupracovaly společnosti Seznam.cz a MusicJet. Novinku za tuto dobu vyzkoušely desetitisíce lidí. Mezi nejpopulárnější interprety patří Katy Perry a Verona.

Článek

„Mezi zahraničními interprety celkové prvenství získala kalifornská rodačka Katty Perry. Ta samá interpretka získala zlatou medaili i mezi nejhranějšími písničkami s hitem Last Friday Night (T.G.I.F.),“ prozradil Jaroslav Souček, produktový manažer služby MusicJet powered by Seznam.cz.

„Vzhledem k tomu, že se na předních místech většinou objevovali aktuální interpreti, je překvapením, že se mezi pěti nejhranějšími objevila i skandinávská skupina ABBA. Českým žebříčkům jasně vévodila taneční skupina Verona a její letní hit Hey Boy. Druhou nejhranější písničkou byly Františkovy lázně od plzeňské partičky Mandrage. Velmi dobře se umístila i nesmrtelná rocková skupina Kabát,“ dodal.

MusicJet v současnosti nabízí uživatelům přes dva milióny skladeb od labelů jako je Universal, Sony Music, EMI nebo Supraphon. Tvůrci projektu ale předpokládají, že se postupně bude nabídka skladeb ještě výrazně rozšiřovat.

Stáhnout hudební přehrávač Seznam MusicJet je možné ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám