Hlavní obsah

Apple zveřejnil na webu kondolence a vzkazy fanoušků Steva Jobse

Novinky, mif

Smrt bývalého ředitele a jednoho ze zakladatelů společnosti Apple Steva Jobse zasáhla fanoušky po celém světě. Po kondolencích, květinách a svíčkách před obchody Applu na celém světě vzdávají Jobsovi hold příznivci také na internetu.

Foto: mif, Novinky

Článek

Vzkazy a kondolence, které mohli lidé posílat hned od Jobsova úmrtí na mail rememberingsteve@apple.com, se zobrazují přímo na stránkách Apple.com.

„Svět ztratil skutečného vůdce – člověka, který jednoznačně rozpoutal revoluci v počítačovém průmyslu. Děkuji za všechno, co jste vytvořil – odpočívejte v pokoji,“ uvedl na webu Applu fanoušek David.

Foto: mif, Novinky

Kondolence fanoušků Steva Jobse na webu Applu

„Steve Jobs vždy byl, je a bude mým idolem. Celý život jsem vyrůstal s produkty od Applu. Je mi teprve třináct, ale už teď vím, že jste nejlepší muž, jakého jsem kdy znal,“ napsal do vzkazu J. Connor.

Jobs zemřel na začátku října ve svých 56 letech po letitém boji s rakovinou slinivky. Jeho úmrtí zasáhlo celý svět, zármutek nad úmrtím génia a vizionáře vyjádřil americký prezident Barack Obama či šéfové počítačové firmy Microsoft Bill Gates a sociální sítě Facebook Mark Zuckerberg. [celá zpráva]

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Lidé po celém světě vzdávají hold památce Steva Jobse, k Apple storům přinášejí květinyVideo: Reuters

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám