Hlavní obsah

Největší internetovou skokankou je podle Seznamu herečka Zuzana Dřízhalová

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz zveřejnila své pravidelné statistiky největších internetových skokanů. V září získala prvenství v kategorii Osobnosti zesnulá herečka Zuzana Dřízhalová, která je jedinou ženou v první pětce skokanů. Za ní skončili Karel Rachůnek, Jan Marek, Josef Vašíček a Hynek Dřízhal.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zuzana Dřízhalová

Článek

„Podle zářijového seznamu skokanů internetu se lidé pomalu začali vracet do pracovního režimu a sledovali více dění kolem sebe. Na prvních místech se objevovala témata jako nový dopravce na našich železnicích – RegioJet – a jeho jízdní řády, informace o státních dluhopisech, nebo druhý ročník televizní soutěže Česko Slovensko má talent. Nebylo by to ovšem září, kdyby se mezi skokany neobjevilo i něco spojené se školáky, šlo o rozvrh hodin k vytištění,“ uvedl Jakub Šumanský, PR specialista společnosti Seznam.cz.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v září 2011 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy, nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - září 2011
Osobnosti
1.Zuzana Dřízhalová
2.Karel Rachůnek
3.Jan Marek
4.Josef Vašíček
Praktické dotazy
1.Počasí Meteopress
2.Akční hypotéka
3.Mykomapa
4.RegioJet jízdní řád
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Dny NATO 2011
2.Svatováclavské slavnosti 2011
3.Rally Příbram
4.Havířovské slavnosti 2011
TV pořady, filmy, seriály
1.Česko Slovensko má talent 2011
2.Ano, šéfe!
3.Expozitura
4.Cesty domů

Reklama

Související témata:

Související články

Zemřela herečka Zuzana Dřízhalová

Ve věku 36 let zemřela v pražské nemocnici herečka Zuzana Dřízhalová, známá především ze seriálu Velmi křehké vztahy. Trpěla rakovinou lymfatických uzlin,...

Výběr článků

Načítám