Hlavní obsah

Hra Seznamu Česko pod palcem zná své vítěze

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkého finále se dočkala hra Česko pod palcem, kterou uspořádala společnost Seznam.cz. Hrálo se v ní o ceny za stovky tisíc. Soutěžilo přes 16 tisíc lidí – ti jezdili po celé republice a na zajímavých místech pomocí svých mobilních telefonů a aplikace Mapy.cz sbírali body a ověřovali si svoje znalosti o ČR.

Článek

„Aby se člověk mohl stát jedním z vítězů, musel projet prakticky celou Českou republiku. Ti nejlepší se do hry přihlásili na více jak 750 místech. O tom, že se jednalo hlavně o letní hru, dokazuje i fakt, že nejčastěji soutěžící své palce proháněli v restauracích a hospůdkách. Češi se také naučili více využívat QR kódy – pro znásobení počtu bodů je totiž využilo 1558 hráčů – dobrodruhů,“ uvedl Martin Šámal, brand manažer společnosti Seznam.cz.

Velkým lákadlem celé soutěže jsou atraktivní ceny. „V konečné fázi soutěže pojmenované Grand Prix se hrálo o zájezd za 150 000 korun a další dva v poloviční ceně, skútry Honda a foťáky od Foto Škoda. Jeden ze skútrů vyhrála slečna z Prahy, která si kvůli výhře v soutěži Česko pod palcem udělala během léta s přítelem výlet po celé České republice,“ dodal Šámal.

Aplikace Mapy.cz je dostupná pro více než 170 typů mobilních telefonů a počítačových tabletů. Stáhnout si ji můžete na stránkách Seznamu, nebo přímo v mobilním zařízení na webové adrese m.smobil.cz. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám