Hlavní obsah

Super.cz je miliónový

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společenský on-line deník Super.cz v pondělí poprvé v historii četl milión čtenářů. Podle měření NetMonitor, které provádí společnost Mediaresearch, jsou na tuzemském internetu pouze tři služby s miliónovou návštěvností – Seznam.cz, Novinky.cz a nově i Super.cz.

Foto: mif, Novinky

Super.cz

Článek

Popularita bulvárního serveru začala dramaticky stoupat od května, kdy Seznam.cz představil zcela nový vzhled a obsah začalo připravovat vydavatelství Borgis.

U nové podoby Super.cz vsadil Seznam na exkluzivní vzhled, který se blíží podobě tištěných společenských časopisů. Zmizely všechny tradiční rubriky, články se zobrazují podobně, jako je tomu na moderních sociálních sítích, tedy nejnovější příspěvky se objevují nahoře a starší články se posouvají na nižší pozice. "Jsme rádi, že nám vyšla sázka na experiment, co se týče designu. A vyšla nám i sázka na jistotu, což je spolupráce s Borgisem, se kterým řadu let připravujeme Novinky.cz a Sport.cz," řekl ředitel Seznamu Pavel Zima.

Na serveru Super.cz čtenáři najdou koktejl zajímavostí ze světa českého show-businessu, života celebrit, ale i o zajímavosti z oblasti kultury, nebo obecného společenského dění.

Reklama

Výběr článků

Načítám