Hlavní obsah

Seznam.cz vylepšil nabídku služby Tip

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od začátku března přináší společnost Seznam.cz svým uživatelům, zajímavé tipy, které by se jim mohly hodit, nebo je zaujmout. Nyní česká portálová jednička tuto službu Tip vylepšuje o nové zajímavé funkce a navíc ji rozšiřuje do dalších krajů.

Foto: mif, Novinky

Seznam Tip

Článek

Novinky jsou na Tipu patrné již při prvním pohledu na domovskou stránku Seznam.cz. „V boxu samotného Tipu je patrný odkaz na nabídky z jiných regionů. Nabídky nyní již nejsou jen pro Prahu a Brno, ale přichází pro všechny kraje ČR,“ uvedl Jaroslav Baka, manažer služby Seznam Tip.

"Když se dostanete na samotnou nabídku Tipu, najdete ještě více informací než dříve. Přidali jsme totiž informaci o tom, kolik korun můžete díky naší nabídce ušetřit a podmínky platnosti kupónů, které si na Seznam Tipu můžete zakoupit, přidali do pravého sloupce," konstatoval Baka.

Foto: mif, Novinky

Seznam Tip

Další novinkou je možnost zobrazení Tipů, které stále dobíhají z předchozích dnů. "Tuto novinku ocení zejména všichni ti, kdo jsou nerozhodní, nebo nestihli naši nabídku z Tipu včas využít," dodal manažer služby Seznam Tip.

Co je Tip od Seznamu

„Tip od Seznamu je vlastně takové doporučení od kamaráda, které všichni dobře známe - narazil jsem na prima restauraci, chystám se na výstavu do té nové galerie nebo sháním teď televizi a známý mi doporučil tenhle model,“ řekl k nové službě Petr Král, produktový manažer portálu Seznam.cz.

Přímo na titulní stránce Seznamu se zobrazují informace o konání zajímavé výstavy, o výhodném nákupu, netradiční službě, nebo tip na víkendový výlet. Novinka doplňuje informace o zajímavých datech a svátcích, které se na domovské stránce objevují.

„Pokud konkrétní Tip uživatele zaujme, může si rozkliknutím otevřít přímo na hlavní stránce bublinu s podrobnějšími informacemi,“ dodal Král.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám