Hlavní obsah

Největšími internetovými skokankami jsou Lenka Pletková a Kate Middletonová

Novinky, Miloslav Fišer

Česká portálová jednička Seznam.cz zveřejnila své pravidelné statistiky největších internetových skokanů, tentokráte za měsíc duben. V kategorii osobností je největší skokankou Lenka Pletková. Ta dokonce porazila i mediálně velice sledovanou Kate Middletonovou, která si na konci dubna vzala prince Williama.

Článek

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v dubnu 2011 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy, nebo produkty.

„V dubnu zaznamenaly formuláře Sčítání lidu online ještě větší nárůst v počtu hledání, a to, že jsme hokejový národ, potvrdil podle předpokladů i masivní zájem o MS 2011 v ledním hokeji,“ uvedla Veronika Rozumková, PR specialistka Seznamu.

„Také jsme si připomínali různé tradice, které se pojí s Velikonocemi a se dnem pálení čarodějnic. Vzpomínali jsme ale i na výročí 25 let od výbuchu Černobylu a sledovali průběh vládní krize,“ dodala.

Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce. Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz.

Největší skokani - duben 2011
Osobnosti
1.Lenka Pletková
2.Kate Middletonová
3.Kristýna Kočí
4.Tomáš Plekanec
Praktické dotazy
1.Sčítání lidu 2011 formulář online
2.Přání k svátku
3.Chaty a chalupy na víkend
4.Dovolená se psem Chorvatsko
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.MS 2011 v ledním hokeji
2.Rally Šumava 2011
3.Majáles Brno
4.Majáles Plzeň
TV pořady, filmy, seriály
1.Farmář hledá ženu
2.TýTý 2011
3.Jste to co jíte
4.Bastardi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám