Hlavní obsah

Seznam představil nový Super.cz

Praha

Seznam.cz a vydavatel deníku Právo Borgis spustili ve čtvrtek večer novou podobu společenského on-line serveru Super.cz. Po Novinkách.cz a Sportu.cz jde o jejich třetí společný projekt.

Článek

Obsah pro čtenáře vytváří zcela nová redakce vydavatelství Borgis, kterou povede Josef Koukolíček.

Super.cz není nový jen svým vzhledem, ale i obsahem. „Smyslem změn je vytvořit na českém trhu jedinečný a zcela nový on-line magazín. Svým exkluzivním vzhledem se bude blížit podobě tištěných společenských časopisů. Zmizí všechny tradiční rubriky, články se budou zobrazovat podobně, jako je tomu na moderních sociálních sítích, tedy nejnovější příspěvky se objeví nahoře a starší články posunou na nižší pozice,“ říká mluvčí Seznamu Irena Zatloukalová.

Nový Super budou moci pohodlně číst také majitelé mobilních telefonů, mobilní verze je jak pro dotykové, tak i nedotykové telefony.

„Jedná se o zcela nový přístup k on-line life-stylovým magazínům. Z uživatelských testování vyplývá, že uživatelé jsou novým vzhledem zpočátku překvapeni. Ale když si vyzkouší, jak snadno se v něm dostanou k novým článkům a informacím, jsou s novým vzhledem spokojeni,“ říká Petr Král, produktový manažer senior Seznamu.

A co všechno čtenáři nově na Super.cz najdou? Půjde nejen o koktejl zajímavostí ze světa českého show-businessu, života celebrit, ale i o zajímavosti z oblasti kultury, nebo obecného společenského dění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám