Hlavní obsah

PlayStation Move Heroes: vesmírný souboj superhrdinů

Novinky, Ondřej Lazar Krynek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestice hrdinů ze třech známých her pro herní konzole Sony PlayStation 3 se poprvé setkávají v jedné jediné hře nazvané PlayStation Move Heroes. Její název prozrazuje, že je určena pro pohybové ovladače PlayStation Move, které dodávají hernímu požitku na dynamice. Ratchet, Jak, Sly, Bentley, Clank a Daxter jsou vtaženi do jednoho intergalaktického prostoru.

Článek

Příběh hry PlayStation Move Heroes začíná za záhadných okolností. Divák sleduje trojici her, kde svou adventuru brázdí hrdinové Ratchet & Clank, Jak & Daxter, Sly a Bentley. Ti jsou náhle intergalaktickou dírou vcucnuti do jedinečného prostoru, kde se bok po boku vydávají vstříc novým dobrodružstvím.

Hráč si vybírá jedno ze čtyř měst, které postupně dobývá. Na výběr má vždy jednoho ze tří hrdinů za kterého hraje. Všechny hry jsou ovládány jen pomocí pohybového ovladače, což není vždy úplně tak snadné, jak se může zprvu zdát. Po úspěšném zdolání jednotlivého kola, omezeného časovým limitem, získává hráč za sebrané krystaly peníze a případně i zlaté medaile, které mu odemykají dveře do dalších úrovní.

Jednotlivá kola mají vždy podobu zdánlivě nekonečné, i když ohraničené arény, kde má hráč vždy za úkol zničit, ochránit či jinak reagovat na náhlou ničivou situaci. V jednom z levelů například střelbou bojujete proti obrovským kovovým robotům, v jiném se snažíte létajícími talíři zasáhnout cíl a podobně. V nabídce jsou i speciální útoky jednotlivých postav, které jsou pro ně charakteristické.

Samozřejmostí je možnost hry multiplayeru ve dvojici se dvěma pohybovými ovladači a možnost pomáhat si navzájem v jednotlivých kolech. Tím je trochu vylepšena průměrná hratelnost a trochu až kýčově dětský pocit z grafiky a efektů celé hry určené jen pro konzoli Sony PlayStation 3.

Hodnocení: 5/10

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám