Hlavní obsah

Lidé se v únoru podle Seznamu zajímali o výpočet důchodu i zamilovaná přání

Novinky, Miloslav Fišer

Hitem internetu byla v únoru valentýnská přání, o která se lidi zajímali více, než o výpočet důchodu nebo sčítání lidu. Vyplývá to ze statistik největších internetových skokanů české portálové jedničky - serveru Seznam.cz.

Foto: Profimedia.cz

Nejvíce hledané byly důchody nebo zamilovaná přání, vyplývá to ze statistik největších internetových skokanů české portálové jedničky - serveru Seznam.cz.

Článek

Největší internetovou skokankou byla v kategorii osobnosti v únoru podle statistik Seznamu slovenská herečka Radka Pavlovčinová. Za ní druhou příčku obsadil Stanislav Štícha, třetí Marie Štipková a čtvrtou Marek Lehečka.

Z televizních pořadů obsadila první příčku Tisíc a jedna noc, která předhonila Ordinaci v růžové zahradě, Superstar 2011 i Prostřeno. Co se kultury týče, lidé se zajímali o Anděla, fotbal i Ples v Opeře.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v lednu 2011 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy, nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - únor 2011
Osobnosti
1.Radka Pavlovčinová
2.Stanislav Štícha
3.Marie Štipková
4.Marek Lehečka
Praktické dotazy
1.Valentýnské přání
2.Výpočet důchodu
3.Valentýnské SMS
4.Sčítání lidu 2011 formulář
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Anděl 2010
2.Fotbal živě
3.Ples v Opeře 2011
4.Ve stopě Valašské zimy 2011
TV pořady, filmy, seriály
1.Tisíc a jedna noc
2.Ordinace v růžové zahradě
3.Superstar 2011
4.Prostřeno

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám